Teenagers

Fordítások,variánsok,vélemények,elméletek.

Re: Teenagers

HozzászólásSzerző: MCReka » 2009.04.27. 18:51

Chasidy írta:És már egy ideje figyelem, nagyon nem szívesen megyek tinik közé. Már csak úgy se, hogy amikor megyek suliba, elmegyek egy középsuli mellett, és úgy utálom, ha reggel akkor megyek, amikor ők, mert érzem, hogy olyan lekezelően bámulnak, meg wáh...folyton csapatosan vonulnak, és úgy méregetnek, mintha valami nem is tudom, mi lennék. :? Meg bunkók is.

Nem csodálom h nem szívesen mész közéjük. . . . . Múltkor felszállt a villamosra egy kb. 20 éves "Ray-hajú" vki és a hülye 14-16 évesek elkezdtek ott kiabálni, h "madárfészek" meg ilyenek. . . . . Nem tudom hogy lehet vki ilyen paraszt :? . . . .Semmi közük hozzá.

Köszi a fordítást :D
"Nem kell azt hinni, hogy félek… Inkább csak nem kockáztatok." xD
MCReka
rothadó csontok
rothadó csontok
 
Hozzászólások: 527
Csatlakozott: 2009.03.20. 09:30

Re: Teenagers

HozzászólásSzerző: Chasidy » 2009.04.27. 19:42

Áh, zéró tolerancia. :S

Na, most viszont eszembe jutott...páran talán még emlékeztek rá, ősszel kértem a véleményeteket a tinédzser erőszak témáról, mert prezentációt készítettem. Az Off témában van a topikja. Na, most az a helyzet állt elő, hogy sikerült kiharcolnom egy másik tanáromnál, hogy az ebben a szemeszterben tartandó prezentációm témája is hadd legyen a Teenage Violence. Ha szeretnétek, akkor írjátok le ott a véleményeteket, és akkor beleírom azokat is.
Köszi. ^^
Kép
Avatar
Chasidy
Moderátor
Moderátor
 
Hozzászólások: 717
Csatlakozott: 2008.08.11. 21:37
Tartózkodási hely: Jungle

Re: Teenagers

HozzászólásSzerző: sliver » 2011.03.08. 17:58

Ó, hát ez a szám annyira nekem szól, eszembe jut róla az egész fiatal tinédzserkorom. Nos, azért az nem volt olyan régen. Az egész suli erről szólt, hogy mindenki bandákba verődött, a csajok kurvultak, a pasik meg menőztek. Persze csak a fiúkat verték meg, de nekem elég szar volt a teljes kiközösítés, meg a folyamatos basztatás is, most nem mondanék példákat, de komolyan undorító volt. Mindenki így jár, aki nem tud/akar beállni a bagázsba. Vagy te bántasz, vagy téged bántanak, nincsen középút. A francba, én a második kategóriába tartoztam =// Ismertem olyat is, akit öngyilkosságba üldöztek 14 évesen. Jesszusom, hiszen az még csak gyerek!! De annyira kegyetlenek tudnak lenni!
És mondjuk az USÁban sokkal durvább dolgok folynak, mint itt.
"synthetic animals like me never have a home"
Avatar
sliver
rothadó csontok
rothadó csontok
 
Hozzászólások: 587
Csatlakozott: 2011.02.11. 00:31

Re: Teenagers

HozzászólásSzerző: Zsebegér » 2013.07.08. 22:06

Engem is sokat cseszegettek, de megtanultam nem figyelni rá. Mostanra ez keménnyé tett azt hiszem, ami nem mindig jó, de ez van.

Ehm, ez volt a bevezetés.
Ami miatt írok, az az, hogy van ez a sor "Maybe they'll leave you alone, but not me", amit ugye "Téged talán békén hagynak, de én nem" - nek szokás fordítani. Na szóval.. tudom, hogy ugye a leave alone az a békén hagy, de ha szó szerint vesszük, egyedül hagy, igaz? És nekem ez a rész valahogy mindig inkább valami olyasmit jelentett, hogy ők magadra hagynak, de én nem. Szóval hogy én nem hagylak cserben, veled maradok.

Vélemény? :D
"Ne higyj annak, ki feléd nevet,
Két esküvel mondja, hogy szeret.
Annak se, ki könnyet ejt,
Mert ki könnyet ejt,
Könnyen felejt.
Ki szemedbe néz némán,
Az szeret csak igazán."
Avatar
Zsebegér
oszladozó hulla
oszladozó hulla
 
Hozzászólások: 469
Csatlakozott: 2012.12.06. 22:36

Előző

Vissza: My Chemical Romance dalszövegek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron