Te vagy az életem

Minden, ami nem fanfiction!

Te vagy az életem

HozzászólásSzerző: Franky » 2009.05.15. 18:14

Hát akkor meghoztam a HP-s ficem. Nem túl hosszú. És nem túl sok minden történik benne. xD Egy újabb szerelmes történet, ahogy a cím is mutatja...
De azért, hogy hű maradjak önmagamhoz... slash. Szóval fiú-fiú szerelem. Méghozzá Harry és Draco. ^^' Remélem, ezek után lesz, aki elolvassa, és olyan is, akinek még tetszeni is fog. :lol:

Te vagy az életem

Draco Malfoy unottan ült a hatalmas nappali egyik kényelmes foteljében, és próbált nem gondolni a szerelmére. Lassan egy éve, hogy minden este magányosan üldögélt a kedvenc foteljében, és várta, hátha aznap betoppan végre az ajtón az a bizonyos személy.
Eddig hiába várt, a napok csak teltek és szerelméről semmi hír nem volt. Neki pedig napról napra egyre jobban hiányzott barátja, és az, hogy láthassa a fekete tincseit, a smaragdzöld szemeit, és hallhassa azt a bársonyos mély hangját, nem utolsó sorban pedig szerette volna ismét szorosan magához ölelni és megcsókolni a férfit.

De Harry Potter csak nem akart betoppanni azon az ajtón.

Draco azonban nem adta fel a reményt, biztos volt benne, hogy szerelme vissza fog jönni hozzá. Hiszen megígérte neki.
Így hát a szőke férfi minden este addig várta társát, míg el nem nyomta az álom a fotelben ülve. Reggel pedig mikor felébredt, csalódottan konstatálta, hogy semmi nem változott az előző este óta.

Ez a nap azonban más volt. Draco már ébredés után érezte, hogy ez a nap más, mint a többi. Habár ugyanúgy dolgozott mind otthon, mind a munkahelyén, mint bármelyik másik napon, tudta, hogy ma valami mégis megváltozik.
Ezen az estén ugyanis, miután Draco elbóbiskolt az Esti Próféta olvasása közben, a város másik végén Harry Potter kissé álmosan, de boldog mosollyal vett egy szál fehér rózsát a virágüzletben, arra gondolva, barátja mennyire fog neki örülni.
Így hát miután gondosan elhelyezte a szépen megkötött virágot a kocsija hátsó ülésén, elfoglalta helyét a vezetőülésen, s gondolkodás nélkül szerelme háza felé hajtott, oda, ahol egy évvel ezelőtt még együtt éltek.

Miután leparkolt a megfelelő ház előtt, kivette a hátsó ülésről a virágot, és a még külföldön beszerzett ajándékcsomagot, s halkan belopózott a házba, egyenesen a nappaliba.
Mikor meglátta Dracot a fotelben aludni, önkéntelenül is széles mosolyra húzódott a szája, arra gondolva, milyen elbűvölő így a másik férfi.
Mikor kigyönyörködte magát a látványban, óvatosan a szőke elé lépdelt, majd lehajolt hozzá, s egy lágy csókot lehelt az ajkaira. A másik erre mozgolódni kezdett, majd álmosan kinyitotta szemét. Először azt hitte, csak képzelődik, s többször is megdörgölte a szemeit, mire megszólalt:
- Harry? Tényleg te vagy az?
- Igen, tudomásom szerint én vagyok az – felelte a férfi, aki eddig csak mosolyogva figyelte társa reakcióját.

- Óh, Harry, tudtam, hogy haza fogsz jönni! - kiáltotta Draco, miközben barátja nyakába vetette magát, majd megcsókolta a férfit, mintegy ezzel véve bizonyítékot az ottlétére.
- Annyira hiányoztál! - mondta a szőke, miután szétváltak ajkaik.
- Te is nagyon hiányoztál nekem.

- Annyira féltem, hogy valami bajod esik, vagy hogy sosem jössz vissza, vagy hogy találtál valaki mást... - folytatta Draco könnyes szemekkel.
- Jaj, de hülye vagy, tudod jól, hogy nincs még egy olyan élőlény a Földön, mint te! Ha akarnék, se tudnék mást szeretni – mosolygott Harry, miközben letörölte barátja könnyeit.
- Akkor is nagyon féltem. És iszonyatosan hiányoztál. Azt hittem, beleőrülök... Meg kell ígérned, hogy soha, de soha többet nem hagysz itt egyedül ilyen hosszú időre! Én még egyszer nem bírnám ki...
- Megígérem, soha többé nem hagylak egyedül – válaszolta a fekete hajú férfi, s ismét megcsókolta szerelmét.

- Tudod, szívem... - kezdte Draco a csók után – Rájöttem, hogy én nélküled nem tudnék mit kezdeni az életben. Ha.. ha bármi bajod lenne, vagy ha … ha ne adj' Merlin meghalnál... én azt nem bírnám ki. Én nélküled nem bírnék élni. Te vagy az életem, és nélküled én semmi lennék. Annyira jó, hogy itt vagy nekem. Nagyon szeretlek – súgta, barátja nyakába fúrva az arcát.
- Én is nagyon szeretlek, és nem kell aggódnod, örökké veled leszek, történjék bármi – mondta Harry, s még közelebb húzta magához a másik férfit.

Számos percig álltak így összefonódva a nappali félhomályában, míg végül Draco – immár ő is szélesen mosolyogva – újfent megcsókolta szerelmét, majd elkezdte húzni a lépcső felé, egyenesen fel az emeleten lévő hálószobájukba...
I'm unbelievable yeah, I'm undefeatable yeah, let's ruin everything, blast it to back row!

I've got nothing to lose, you've got nothing to say, and we're leaving today, we'll never go home...
Franky
rothadó csontok
rothadó csontok
 
Hozzászólások: 562
Csatlakozott: 2008.12.28. 22:53
Tartózkodási hely: A Frank Birodalomban *-*

Re: Te vagy az életem

HozzászólásSzerző: Gwen » 2009.05.15. 20:33

jee, HP rulez. :D
Ez eléggé... fura. xD Vagyishogy esküdt ellenségek, és itt szerelmesként elég nehéz elképzelni őket... :roll: de ne vedd ezt negatívumnak! Tetszik :) Olyan, mint amikor az ember először olvas Frerardot. xD
Az elején tisztára azt hittem, Draco a Mardekár klubhelyiségében ücsörög, aztán esett le, hogy hoppá, hiszen felnőtt...a klubhelyiségben nem várhatja Harry-t :lol:
Mindent összevetve, elég abszurd a dolog, de megvan a maga romantikája! Bár nekem tényleg eléggé fura, főleg hogy most kezdtem el a második kötetet... az összeset elolvasom újra xD Azért ha eltekintünk a szereplőktől, aranyos volt.^^
somewhere it's always time for tea.
Gwen
zörgő csontok
zörgő csontok
 
Hozzászólások: 2274
Csatlakozott: 2008.10.01. 19:54
Tartózkodási hely: The Asylum For Wayward Victorian Girls

Re: Te vagy az életem

HozzászólásSzerző: Franky » 2009.05.16. 17:22

Megértem a problémád. xD Nekem ez a Harry+Draco párosítás úgy jött, hogy előtte rengeteg Drarryt, Snarryt, mindenféle összeférhetetlen párosítású ficeket olvastam. :lol: Eleinte nekem is nagyon furik voltak. De ezt azért bátorkodtam felrakni, mert semmi konkrét nincs benne, és el lehet vonatkoztatni a szereplőktől. x)
Jaj, ugyanmár, Draco miért ne várhatná a klubhelyiségben Harryt? :lol: Megoldják ők. XD /Tényleg amúgy olyat is olvastam már, h Harry meg Draco a Mardekár klubhelyiségében voltak együtt, úgyhogy... ^^'/
Huh sok sikert az összes újraolvasásához! Majd szólj, h összesen mennyi ideig tartott! :lol:
És köszi ^^
I'm unbelievable yeah, I'm undefeatable yeah, let's ruin everything, blast it to back row!

I've got nothing to lose, you've got nothing to say, and we're leaving today, we'll never go home...
Franky
rothadó csontok
rothadó csontok
 
Hozzászólások: 562
Csatlakozott: 2008.12.28. 22:53
Tartózkodási hely: A Frank Birodalomban *-*Vissza: Írások

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron