Adidas Yeezy Boost 700 férfiak

Ezt olvasd el először!

Adidas Yeezy Boost 700 férfiak

HozzászólásSzerző: Murphy363 » 2022.06.06. 09:36

Adidas Yeezy Boost 700 férfiak
Kép

Nemrég hírt adtunk arról, hogy hamarosan világszerte megjelenik az Adidas Yeezy Boost 700 Vásároljon eredeti színvilága. Ezen kívül most egy kiadatlan „fekete” páros előzetesét is láthatjuk. Amint láthatja, ennek az Adidas Yeezy Boost 700 férfiak a felsőrésze fekete, miközben bőr, háló és velúr keverékéből készült. Az alábbiakban a szabványos vastag középtalp látható törtfehér színben, miközben narancssárga árnyalatokat használnak. A külső talpon fekete szín zárja a megjelenést.

Az utóbbi időben Kanye Westet az Adidas Yeezy Boost 700 Rendeljen néhány különböző színében fedezték fel. A legutóbbi, amelyben felfedezték, a „Triple Black” témában jelenik meg. Úgy tűnik, hogy ez a pár nagyon hasonlít arra, amelyet Kanye West viselt novemberben, valójában lehetséges, hogy pontosan ugyanaz a pár. Mint látható, ez a Yeezy Wave Runner 700 túlnyomórészt feketébe öltözött, miközben úgy tűnik, szürke vagy antracit ékezeteket használnak.

Kanye West továbbra is elárasztja idővonalát kiadatlan Adidas Yeezy mintákkal, amelyek izgatottan várják a rajongókat az elkövetkezendő események iránt. Ezután bemutatja az Adidas Yeezy Boost 700 nők fényes párját. Ez a pár Yeezy Boost 700 színkombinációja hasonló a „Semi Frozen Yellow” Yeezy Boost 350 V2 színkombinációjához. Ehhez a párhoz a Columbia Gear fényes fluoreszkáló árnyalatai szolgálnak inspirációként. Az általa megosztott tweetben a „Columbia hivatkozások” felirattal látta el.
Murphy363
friss hulla
friss hulla
 
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2022.06.06. 06:49Vissza: A fórum használata

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron