Aww van egy jó hírem ^^ Legalábbis számomra nagyon jó hír volt Szóval a Rasmus idén nyáron, július 23-án jön Mo-ra megint, és Debrecenbe (ami tök közel van hozzánk, yeeeey ) valami Fesztre ^^ És gondoltam megérdeklődöm, h esetleg valaki tervezi hogy elmegy majd?
I'm unbelievable yeah, I'm undefeatable yeah, let's ruin everything, blast it to back row!
I've got nothing to lose, you've got nothing to say, and we're leaving today, we'll never go home...
Debrecenbe kéne menni, Rasmus koncit kéne nézni... Hát... nekem Debrecen nincs éppen közel. Mondhatni messze van. Pedig úgy elmennéééééééééééék! *.* Mondjuk az esélyem az elég csekély, ha csak nem történik valami csoda (de csodák persze vannak! ) dehát... most voltam ugye febr.-ban, és nyárra amúgy is Placebóra gyúrok... De majd meglátjuk!
I am not afraid to keep on living I am not afraid to walk this world alone Honey if you stay, I'll be forgiven Nothing you could say can stop me going home
Ehh de furi o.O olyan... rövid de tök jól áll neki ^^ köszi h belinkelted a képet, mert ezidáig folyton azon gondolkoztam h most tulképp milyen haja is van... most már legalább tudom
I'm unbelievable yeah, I'm undefeatable yeah, let's ruin everything, blast it to back row!
I've got nothing to lose, you've got nothing to say, and we're leaving today, we'll never go home...
Igazán nincs mit! Sztem ezzel a frizuval olyan édes<3333 Az egyik bnőm szerint most majdnem úgy néz ki, mint a jóban rosszban dávidja...lehet benne vmi...kis cuki!!!
I am not afraid to keep on living I am not afraid to walk this world alone Honey if you stay, I'll be forgiven Nothing you could say can stop me going home
Hát az 100% h sexibb...Dávid meg...hát majdnem ugyanúgy néz ki mint régebben.