emo- ha azt veszem, hogy csak egy stílus nincs vele bajom. De ha azt, hogy mindenki mindenkit emonak néz akin fekete cucc van vagy valami, akkor kikészít. Szóval alapjáraton semmi bajom sem az emoval sem az emokkal csak ne keverjük a szezont a fazonnal!!!
drog-jaaaaj ne! Szerintem rá fog vinni valami vagy valaki. Pedig tudom hogy nem jó...sőt, nagyon veszélyes!
Gyerekek, soha ne próbáljátok ki!pia-hmm, yummy! Alkalmakra tök jó! De hangulatjavítónak vagy csak úgy mert miért ne..pff. Inkább a csoki.
cigi-még nem cigizek. De tuti azt is kifogom próbálni. Amúgy elég gázos meg jól széttudja szedni a belsőszerveidet.
tetoválás-jaj istenem! Imádom őket. Nézni újságokban, tv-ben, embereken. Nekem is lesz tuti! Szerintem nem rossz dolog. Mindenki csinálja azt a testével amit szeretne. Van aki elhanyagolja, van aki átoperálja, van aki kidolgozza...és van aki átrajzolja. Szerintem ez helyénvaló. Csak azt nem szeretem mikor valaki csak azért tetováltat mert az cuki meg csini meg stb.
piercing-Szép ékszer. Egy szinten van a tetkóval.
tágító-a kicsi kb. ceruza széleségű marha jól tud kinézni és szexi is lehet szerintem. Viszont amiben már elfér 4 ujjam.
anorexia vs. bulimia-néha veszélyesebb mint a drog. Amellett hogy pszichikailag nincs rendben a személy, sima önsanyargatáson kívül még a létfontosságú szerveit is tönkreteszi.
csúnya beszéd-jézusom, mit szónokoljak róla mikor én is nap mint nap káromkodom? Jó, tény hogy 1-2 helyzetben elég gáz ha valaki csúnyán beszél, de amúgy mindenki ezt teszi. Lassan már el is veszti az eredeti értelmét egy: Bazd meg! vagy egy Anyád! ugyanis mostanság már mindenki használja minden körülmények között.

Amúgy meg szerintem kiváló a feszültség levezetésére egy kiadós káromkodás.
szerelem-jaj nekem mostanság sok bajom van vele!

De amúgy remek dolog. És fontos része az életnek. Olyan mint a levegő vagy az étel. Szükség van rá és kész.
sérültek-szerencsére én nem tartozom közéjük, de akárhányszor látok egy sérültet mindig az ugrik be először mi lenne ha velem lenne ez. Mindegy hogy az egy lábtörés vagy agydaganat. És csak azt tudom mondani: egy segítő jobb nagyon sokat jelent/segít.
internetes ismerkedés-pff. Sucks! Csak a bajom volt vele eddig. Van akinek beválik és neten keresztül ismeri meg élete párját de ez nálam tuti nem fog bekövetkezni. Viszont egy csomó jó barátot köszönhetek a világhálónak szóval...
vallás-mindenkinek hinnie kell valamiben. Mindenkinek kell valami ami erőt ad a mindennapokhoz. Legyen az Isten,Istenek, egy banda egy mondat egy érzés vagy bármi. Kell egy kapaszkodó és kész.
divat-foooooolyton változik. Hülyeség követni. Találd meg a saját stílusod és kész.
fiú-lány barátság-lehetetlen dolog. Nem létezik.
„ex utálat”-omg -.-" Nekem eddig nem jött össze. Majdnem minden exemmel jóba vagyok. Mondjuk ez nem segít rajtam.
öngyilkosok-végelkeseredésében csinál olyanokat az ember amit később megbán. Csak a halál után már nem tudja megbánni és nem csinálhatja vissza. A reménytelennek tűnő helyzetek és az előreláthatatlan jövő az oka a sok öngyilkosságnak. Szerintem ha a halál után valaki megmutatná milyen lenne a jövője minden öngyilkos azt szeretné ha visszacsinálhatná.
világbéke-nagyon próbálkozunk vele mégsem fog soha összejönni. Bármennyire is társaslény az ember az ellentétes személyiségek mindig is taszítani fogják egymást.
büntetett előítéletűek-kicsi az esély rá, hogy valaki (mondjuk egy gyilkos) 180 fokos fordulatot vegyen...de néha előfordul. Én minden esetre nem bízom meg bennük teljesen. Előítélet ide vagy oda.
titkok-mindenkinek van és ez a normális. De ha túl sok gyűlik össze belőlük az nagy bajhoz vezethet. Szóval csak mértékkel.
igaz barát-nagyon,nagyon,naggggggyon fontos és elengedhetetlen.